על כל שאלה תשובה

עוגת שמרים שוקולד תמיד נראית לי מסובכת להכנה? זה באמת כזה סיפור?

שאלה מצוינת!
לא מעט אופים נלחצים מהמילים "בצק שמרים" כאילו מדובר בפתרון של משוואה בפיזיקה גרעינית – אבל האמת?
עם המתכון של שמרית, אפיית עוגת שמרים שוקולד זה תהליך קל, כיפי ואפילו קצת ממכר (ולא רק מבחינת האכילה).
הסוד הוא בבצק שנעשה עם שמרים טריים שמרית, והשלבים הברורים והמדויקים שמלווים אותך לאורך כל הדרך.
אין כאן קיצורי דרך בסגנון "מערבבים הכול בקערה ומתפללים לטוב" – אלא מתכון אמין של מיקי שמו שתמיד מצליח, עם טוויסט שוקולדי שממיס לבבות.
אז אם חלמת אי פעם להכין עוגת שמרים שוקולד שתיראה כאילו יצאה ממאפייה בווינה – זה המקום להתחיל בו.

דילוג לתוכן