על כל שאלה תשובה

איך אוכל להכין כיסונים, בלי להתעסק עם הכנת הבצק?

עם בצק לכיסונים של שמרית תקבלו את הבסיס המושלם: בצק כיסונים מצונן, מרודד דקיק, גמיש ונוח לעבודה,
מבלי הצורך להפשיר או לשטוף כלים מיותרים.
הידעתם?
הכנת כיסונים יכולה להיות חוויה מגבשת ומהנה לכל המשפחה, אז הפשילו שרוולים וגשו לעבודה.
קבלו מתכונים לכיסונים בשלל טעמים של נבחרת האופים של שמרית:
גיוזה עוף של תאיר מורדוך, גיוזה ביתית מושלמת
חינקלי עסיסי של איתי דגן, ללקק את האצבעות
גיוזה פרגית של סמדר שחר, כיסון שמתאים לילדים
קרפלעך של רותם הורוביץ, כשמתגעגעים לסבתא
דאמפלינגס של בן שי, כשרוצים להפתיע את האורחים

למה לעצור בכיסון הקלאסי?
כשהבצק כבר מוכן, קחו את הדמיון שלכם לפסים יצירתיים במיוחד:
כיסוני גבינה מטוגנים של רון יוחננוב, כיסונים פריכים ומשמחים
גיוזה תירס של שירן מתתיהו, כיסונים מפתיעים

בצק כיסונים שמרית לא נדבק, נשאר יציב גם בטיגון וגם באפייה, וחוסך את הצורך להכין ולהתעסק בבצק.
שליטה מלאה על עיצוב וחוויה מבלי להתעסק בלישה, בפריסה או בקריעה. תענוג של יצירה קולינרית בכמה דקות!

דילוג לתוכן